loading...
دانستنی های موسیقی
پریسااکبری بازدید : 55 جمعه 12 اسفند 1401 نظرات (0)

اولین ترانه‌های محبوب و موفق خوانندگانی نظیر الویس پریسلی و جری لی لوئیس در دهه ۱۹۵۰ با پیشرفت در آکورد‌ها و الگو‌های شعری حاصل شد. در ضرب اصلی بلوز، ریتم سه چهارم نواخته می‌شود و این سرعت گرفتن ضرب بود که باعث شد ویژگی‌های بلوز به راک‌اند‌رول تکامل پیدا کند و نهایتا اینکه راک‌اند‌رول بخش زیادی از موسیقی پاپ را در برگرفت، ولی بلوز همچنان به بازار کوچک خود بسنده کرد.

پریسااکبری بازدید : 61 جمعه 12 اسفند 1401 نظرات (0)

سبک بلوز نوعی موسیقی سازی و آوازی است. برخی معتقدند که منشاء بلوز به آواز‌ها و همخوانی‌های سیاهان آمریکا بر می‌گردد و به همین دلیل اصل و فرهنگ آن را به موسیقی غرب آفریقا نسبت می‌دهند. در واقع این سبک از دل بردگان سیاه پوست به وجود آمده است. لغت بلوز از کلمه‌ی انگلیسی blue (به معنای غم) گرفته شده است، زیرا اولین خوانندگان و نوازندگان این سبک، آن را با غم اجرا می‌کردند.

پریسااکبری بازدید : 47 جمعه 12 اسفند 1401 نظرات (0)

آهنگسازان برای یک انیمیشن موسیقی اصلی می نویسند. آنها موسیقی می نویسند تا فضا، احساسات شخصیت و داستان را بازتاب دهند و ارتباط برقرار کنند. موسیقی فیلم باید با فیلم کار کند، نه به عنوان یک قطعه موسیقی مستقل.

پریسااکبری بازدید : 60 شنبه 06 اسفند 1401 نظرات (0)

استایل درست نوازندگی ویولن چقدر در یادگیری و نواختن درست یک هنرجوی ویولن موثر است؟ شاید خیلی از هنرجویان به این موضوع بی اعتنا باشند اما در روند یادگیری و با گذشت زمان به اهمیت آن پی خواهند برد.

پریسااکبری بازدید : 14 پنجشنبه 04 اسفند 1401 نظرات (0)

سعی نکنید صدایتان را اصلاح کنید. مبارزه با این روند هیچ فایده ای ندارد. تنها کاری که باید بکنید این است که سوار این موج تغییرات بشوید و با جریان آن حرکت کنید. تمرینات گفته شده را انجام بدهید، با صدایتان به آرامی رفتار کنید و درک کنید که مدتی طول خواهد کشید تا همه چیز سر جایش قرار بگیرد. شما تنها نیستید، میلیون ها و میلیون ها خواننده قبل از شما این مسیر را پشت سر گذاشته اند و بعد از طی کردن دوران بلوغ صدایشان بهتر هم شده است!

پریسااکبری بازدید : 21 پنجشنبه 04 اسفند 1401 نظرات (0)

چطور می توانید با خیال راحت تغییرات مختلف را روی صدایتان اعمال کنید؟ در چنین شرایطی برخی افراد ترجیح می دهند که به طور کلی آواز را کنار بگذارند؛ اما این کار هم درست به اندازه زیاده روی کردن در آواز خواندن مضر است. خبر خوب این است که تکنیک های تقویت کننده ای برای استفاده در این مدت وجود دارد. یادتان باششد که با تغییر صدا، رویکرد شما هم ممکن است تغییر کند؛ پس روش های مختلف را آزمایش کنید تا ببینید چه چیزی برای شما مفید است.

پریسااکبری بازدید : 12 جمعه 28 بهمن 1401 نظرات (0)

اهمیت سازهای کوبه ای برای کودکان به دلیل یادگیری نسبتا آسان و تولید صداهای عالی و غنی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است،تنوع در ابزارالات موسیقی کوبه ای لذت بردن کودکان را دوچندان می کند.به پیشنهاد ما اگر کودک تان دچار افسردگی است یا دوست دارد سریع با محیط اجتماعی ارتباط برقرار کند، یادگیری موسیقی را از سازهای کوبه ای شروع کنید.

پریسااکبری بازدید : 16 پنجشنبه 27 بهمن 1401 نظرات (0)

در کل، الفبا و حروف موسیقی نت نامیده می شود. جهت شناخت و آموزش موسیقی لازم است در همان ابتدای کار نت ها را یاد بگیریم. هر نت یک واحد صدایی است که فرکانس و جنس خاص خود را دارد که آن را از بقیه حروف موسیقی متمایز می کند. وقتی این نت ها به طور متوالی، پشت سر هم می آیند منجر به خلق آهنگ می شوند. پس موزیک از نواختن نت ها که همان الفبای موسیقی هستند ساخته می شود.

پریسااکبری بازدید : 54 پنجشنبه 20 بهمن 1401 نظرات (0)

تنبور در آثار بعضی از معاصرین غیر ایرانی اینگونه عنوان شده است که: صدایی تیز و فلزی دارد و می توان خیلی ظریف نواخته شود این ساز بدنه ی کوچک گلابی شکل با یک گردن دراز دارد،اجزا آن بدون میخ به هم متصل شده دارای چند گوشی و چند سیم نازک می باشد.

پریسااکبری بازدید : 14 چهارشنبه 19 بهمن 1401 نظرات (0)

اجزای تشکیل سازی با اصالت موسیقی ایرانی است. فرهنگ دهخدا سنتور را این‌گونه بازشناخته‌است: از سازهای ایرانی به شکل ذوزنقه که دارای سیم‌های بسیاری است و با دو زخمهٔ چوبی (مضراب) نواخته می‌شود. رایج‌ترین نوع سنتور (۹ خرکی) دارای ۷۲ سیم است که به دسته‌های ۴ تایی و در ۱۸ دسته تقسیم می‌شود. 

پریسااکبری بازدید : 15 سه شنبه 11 بهمن 1401 نظرات (0)

طبق نظر کایلی ویلهم موسیقی تراپیست کلینیکی و استاد دانشکده موسیقی، تئاتر و رقص دانشگاه ایالتی کلرادو، موسیقی می تواند در زندگی هر کسی به نوعی درمانگر باشد. چه متوجه موسیقی باشید و چه نباشید، باز هم از مزیت های آن بهره‌مند می شوید.

پریسااکبری بازدید : 17 سه شنبه 11 بهمن 1401 نظرات (0)

حس و حال پوشیدن لباس ورزشی و ترک خانه را ندارید؟ زمان آن رسیده که آهنگ برای ورزش تان پخش کنید. موسیقی به افزایش انگیزهٔ شما برای شروع کارها کمک می‌کند. تحقیقی نشان داد که گوش دادن به موسیقی به شروع دویدن و تشویق شما به ادامهٔ آن کمک می‌کند.

پریسااکبری بازدید : 17 چهارشنبه 05 بهمن 1401 نظرات (0)

در صدا سازی و سلفژ تمرینات مختلفی صورت می گیرد که گاهی اوقات بسیار متفاوت از هم و بعضی موارد هم شبیه به هم هستن و نمی‌توان صداسازی و سلفژ صدا را به خوبی از هم تشخیص داد.

هر چند که در ادامه خواهیم گفت تمرکز هر بخش بر چه مواردی خواهد بود. امّا مسئله مهم آن است که بدانید دانستن هر دو مورد برای تبدیل شدن به خواننده حرفه‌ای ضروری خواهد بود

پریسااکبری بازدید : 18 یکشنبه 02 بهمن 1401 نظرات (0)

در رسالت قدیمی مربوط به موسيقی ایرانی از جمله «موسيقی کبير» نوشتهی «فارابی» چند فاصله (یا ُبعد) تعریف میشوند. با ما در ادامه این مقاله همراه باشید تا به بررسی ابعاد در موسیقی  ایرانی بپردازیم .

پریسااکبری بازدید : 32 یکشنبه 25 دی 1401 نظرات (0)

امروزه سازهای بادی یکی از اصلی ترین آلات موسیقی مورد استفاده را شامل می شوند. این سازها اصولا با لوله های توخالی شناخته می شوند و هنگامی که در آن ها دمیده شوند تولید صدا می کنند. بیشتر سازهای بادی بر روی خود کلید (شستی ) یا سوراخ های انگشت گذاری برای تولید نت های گسترده تر دارند و ممکن است در هر کدام روش های مختلفی برای تولید این نت ها بکار برده شوند. بطور خلاصه سازهای بادی از دو بخش اصلی تولید موسیقی می کنند بخش اول دمیدن هوا در آنها و بخش دوم تولید نت بوسیله ی زبانه ها و نگه داشتن سوراخ ها و یا کلید سوراخ ها می باشد.

پریسااکبری بازدید : 17 جمعه 16 دی 1401 نظرات (0)

بعضی از سازهایی که وجود دارند مانند تار، سه‌ تار، تنبور و اکثر سازهای ایرانی ، از چوب ساخته شده اند. جنس ساز و جنس چوبی که در ساخت ساز به کار می روند، در صدادهی و کیفیت آن بسیار موثر است.به همین دلیل شناخت چوب های مناسب در انتخاب یک ساز خوب کمک کننده است.همچنین برای افرادی که می خواهند ساخت ساز را شروع کنند 

پریسااکبری بازدید : 18 پنجشنبه 08 دی 1401 نظرات (0)

ريتم يکي از مباحث مهم و پر اهميت در موسيقي است و از اولين مباحثي است که هر نوازنده و خواننده در ابتداي کار بايد با آن آشنا شود. اهميت ريتم به قدري زياد است که بدون ريتم هيچ قطعه‌اي ساخته نمي‌شود. ريتم مي‌تواند بدون ملودي وجود داشته باشد، همانطور که در قطعات موسيقي ابتدايي وجود دارد، اما ملودي بدون ريتم نمي‌تواند وجود داشته باشد. با ما در ادامه اين مقاله همراه باشيد تا به بررسي اهميت ريتم در موسيقي بپردازيم . همچنين ميتوانيد با پيوستن به سايت ما از آرشيو کامل آهنگ هاي عربي بيس دار لذت ببريد.

پریسااکبری بازدید : 340 سه شنبه 18 مرداد 1401 نظرات (0)

تئوری موسیقی پایه و اساس هر آهنگ موفق است. این راهنما مفاهیم اساسی تئوری موسیقی مانند زیر و بم، نت‌ها، فواصل، کلیدهای اصلی و مینور، آکوردها و پیشرفت‌های آکورد را توضیح می‌دهد. ما بررسی خواهیم کرد که چگونه می توانید از این مفاهیم برای نوشتن آهنگ های موسیقایی بیشتر استفاده کنید. با ماهمراه باشید تا به بررسی تئوری پایه موسیقی بپردازیم و همچنین با دانلود دانلود ریمیکس شاد و غمگین میتوانید از بهترین های موسیقی لذت ببرید...

پریسااکبری بازدید : 35 دوشنبه 10 مرداد 1401 نظرات (0)

والدین به طور غریزی از موسیقی برای آرام کردن و تسکین کودکان، ابراز عشق و شادی و تعامل و تعامل استفاده می کنند. والدین می توانند با یادگیری این که چگونه موسیقی می تواند بر رشد کودک تأثیر بگذارد، مهارت های اجتماعی را بهبود بخشد و برای کودکان در تمام سنین مفید باشد، بر این غرایز طبیعی بنا کنند. با ما همراه باشید تا علاوه بر بررسی بازی های موسیقی برای بچه ها، به آرشیو آهنگ احساسی و دیگر آهنگ ها دسترسی یابید ...

پریسااکبری بازدید : 13 یکشنبه 21 آذر 1400 نظرات (0)

نام اصلی: شهرام شب‌پره

نام مستعار:  سلطان پاپ ایران

تولد:  ۱۷ بهمن ۱۳۲۶  (۶ فوریهٔ ۱۹۴۷ ) تهران

ملیت: ایران

سبک‌(ها): پاپ , ریتم

ساز(ها): درامز ، گیتار بیس

سال‌های فعالیت: از اوایل دهه ۱۹۶۰ تا کنون

پریسااکبری بازدید : 16 یکشنبه 21 آذر 1400 نظرات (0)

شهرام صولتی متولد ۲۱ آبان ۱۳۳۶ در تهران، خواننده است.

فارغ التحصیل موسیقی از هنرستان هالی موسیقی تهران است، متولد محله سرچشمه تهران است و برادر بزرگتر شهره صولتی از دیگر خوانندگان ایران خارج نشین می باشد.

پریسااکبری بازدید : 18 یکشنبه 21 آذر 1400 نظرات (0)

۳۰ دی ۱۳۶۸ و خاموشی آوازخوان پرآوازه ایرانیان، هایده، هفده سال گذشت اما ترانههای او چنان در میان مردم است که کمتر کسی گذشت این سالیان از درگذشت نابهنگام او را باور دارد.

حجم تولید ترانهها چه در داخل و چه در برون مرز، شگفت آور شده و امکانات اجرا و ضبط نیز هر روز پیشرفته از روز قبل، ولی عمر ترانه ها، اغلب از چند هفته و چند ماه فراتر نمی رود. گویی دیگر در عرصه موسیقی ما، نه آهنگ، نه شعر، نه تنظیم و نه صداهای خوش و پرتوان، بلکه ویدئوهای پرزرق و برق و تبلیغات تلویزیونی هستند که ملاک ارزشمند بودن و عامل ترویج یک ترانه در میان مردم می شوند. ولی آنچه هایده و شمار اندکی از خوانندگان همنسل او در عرصه موسیقی مردمی ما از خود به یادگار گذاشتهاند و همچنان در میان ایرانیان، دوستداران بیشمار دارد، از موقتی بودن شرایط فعلی نوید می دهد.

پریسااکبری بازدید : 38 شنبه 20 آذر 1400 نظرات (0)

افتخار دده بالا با نام هنری مهستی (زاده ۲۵ آبان ۱۳۲۵ - درگذشت ۴ تیر ۱۳۸۶) در کرمانشاه زاده شد.خواننده ایرانی موسیقی سنتی و پاپ ایرانی و خواهر خوانندهٔ ایرانی هایده است. او با عناوینی چون بانوی آواز گلها و دلها یاد می شود.مهستی از خوانندگان موسیقی اصیل و همچنین پاپ ایرانی است. وی در نوجوانی استعدادش برای خوانندگی توسط پرویز یاحقی کشف شد. خواهر او نیز یکی از بزرگ‌ترین خوانندگان درگذشته موسیقی پاپ ایران یعنی هایده است. هایده از مهستی بزرگتر بود، اما مهستی زودتر از خواهر خود پا در وادی هنر گذاشت. وی نام خود را از مهستی گنجوی شاعره ایرانی وام گرفته بود.

 نخستین آوازهای او در مجموعه گلها به کارهای او اعتبار بخشید و او را به خواننده ای محبوب در دهه های چهل و پنجاه بین مردم بدل ساخت و به علاوه راه را برای ورود خواهر بزرگترش، هایده به عالم خوانندگی نیز باز کرد.

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 25
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 10
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 24
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 44
  • بازدید ماه : 82
  • بازدید سال : 442
  • بازدید کلی : 1,696